SC.I&M POLUX.SRL

Fondată în 1993, I&M Polux SRL s-a dezvoltat în ultimii ani ajungand astăzi unul dintre liderii comercianţilor de pe piaţa materialelor de construcţii din Dobrogea, acoperind o gama foarte largă de produse - de la sisteme de zidarie, termoizolatii si hidroizolaţii la sisteme de invelitori, amenajari interioare si exterioare.

I&M Polux.srl dispune de o echipa de profesionisti in domeniul constructiilor, care va ofera consultanta, sprijin si incredere in alegerile pe care le faceti.
Colaborarea exclusiva cu parteneri care asigura calitatea materialeleor,cat si un pret corect.ne-au asigurat longevitatea in domaniu.Dar este timpul sa crestem si cautam noi parteneri cu care sa incepem proiecte indraznete si frumoase.
Datorita faptului ca am avut permanent grija ca preturile sa fie dintre cele mai mici pe piata ,ca desavarsirea sa fie promta si corecta,ca marfurile sa fie insotite permanent de certificate de calitate ,am reusit sa avem parteneri de afaceri constanti in randul unor firme cu renume in constructii.
Desi competitia in domeniu constructiilor este una puternica noi am reusit sa deschidem 5 puncte de lucru in Mangalia si Costinesti.

Adresa punctelor noastre de lucru:
Depozit - I&M POLUX: Str. M.I. Dobrogeanu Nr. 83
Magazinul 1: Sos. Constantei Bl. PY4 – langa biblioteca franceza (sensul - giratoriu)
Magazinul 2: Bulevardul 1 Decembrie 1918  Nr. 41, Bl. X4
Complex (4 puncte comerciale): Str. Oituz  Nr: 69

Depozit – Costinesti: Str. Principala Nr. 3, Costinesti
 
   
   
   

 

Clienti online

There are currently 0 users online.